Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardag. Återkommande sysslor i arbete och tankevärld. Allt går igen. Åter och åter. Livets droppar av stunder, bildar livselixir och sanning.


Repa vinbär

Repar vinbär idag.
Idag repar jag vinbär.
Vad gör du?
Jag repar vinbär.
Vinbären blir repade.

Repade vinbär.

I skålen.

På bordet.




Fri vers av Pillan på Näset
Läst 106 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-07 19:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Tack för upprepande
goda Minnesbilder!
Mormor's röda vinbärs
Buskar så yppiga och
Fyllda med goda bär
Glömmer jag aldrig
Sov t.o.m middag
under dem. ..
;)
2021-04-25

  Maria Sundelin VIP
Bra upplägg
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Pillan på Näset
Pillan på Näset