Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den obeständiga lyckans villkorslösa slösande med ögonblick


Lycka

Det infinner sig en grad av lycka
I snöflingans glittrande återsken i januarisolens strålar
I knäppandet i skogen där stark kyla gått fram
I glädjen över att plötsligt komma ihåg bortgångna vänners samtal

Det infinner sig en stund av uppgående i alltet
I det närvarande likaväl som det frånvarande
I att vara en del av historien, i nuets villervalla
I att vi , trots allt, är varandra nära en kort stund

Det infinner sig en uns av stolthet
I att vara en del av något större, något mer
som bakom lyckta dörrar manar till sans och besinning
men även till lyrisk dervischdans på allmänhetens torg












Fri vers av Pillan på Näset
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-18 14:14



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Många tydliga bilder som berör.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Pillan på Näset
Pillan på Näset