Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en överlevare från tiden då terrorattentatet riktat mot Kyrkans viktiga medlemmar pågick.


2011-2012

Arbetet som pågått utifrån närmare sig kärnpunkten.

För grupp som vi kallar för terrorsekten är inte så stor
att vi längre behöver känna oss hotade, under kontroll.

Ja, så inledde vi samtalen..







(Tiden före och efter hålls fast av åren 2011-2012.)





Kan ni plocka de som är kvar av sekten?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-10-01 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP