Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLTAFS I LÖNN

 

Vem ska trösta

liten flicka ?

 

som gråter tyst

i kuddens dun

 

utan snälla pappa

mamma utan ögon

 

ensam i världen

med trolltafs i lönn

 

vem ska trösta

liten flicka ?

 

i Sagans rike

är pappa kung

 

hon prinsessa

i rosa klänning

 

utan troll och

tafs i lönn

 

vem ska trösta

liten flicka ?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-06 17:36



Bookmark and Share


  M.Eta
Berör!
2020-10-07

  Solstrale VIP
Att få komma till ett varmt hjärt som ser behöver varje människa för att livet ska gå en väl...
2020-10-06

  Niliboy
Ja, jag vet ingen utom min tro på Jesus, Fadern å helig Ande å alla helgon som Maria som ber för oss, nära vänner å några vuxna som bryr sig!
Det är min erfarenhet!
2020-10-06

  Blomma-Stjärna VIP
berör - för lite tröst - för mycket tafs i lönn - och sagans känsla skändad!
2020-10-06

  ULJO
Berörande text. Inget barn ska behöva leva tröstlös.
2020-10-06

  Sparvögat VIP
Gripande om en flickas längtan efter tröst...
2020-10-06

  Feliaxel VIP
Berörande text
2020-10-06

  Öknens Ros VIP
Sorgligt om liten flicka som behöver tröst och hjälp.
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Vemodig text med sagomotiv, griper tag.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP