Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sladderpladderjidder - Haiku

 

Snicksnack sant sågar

dock nonsens blir spikat på

snacksnickarn's verkstad

 

 




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-03 07:56



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Spånhuvud...
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Snacksnickstn behöver hyvlas lite för att bli en hyvens karl. Fyndig dikt likväl!
2020-10-03

  Öknens Ros VIP
Fint hopsnickrad haiku.
2020-10-03

  Solstrale VIP
Japp tyvärr nog så!
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP