Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fungi

Hukar bland
husmossan

Ser en
ser två
ser tre
och fyra

Ropar FUNGI!!!
som ett litet barn
på upptäcktsfärd

Snart är den
kupade handen
fylld av
små läckra fungisar

Det blir varma mackor
till kvällen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-03 10:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt med doft av hösten och skogen.
2020-10-04

    Lena Staaf VIP
Väl beskriven känsla! Lika härligt varje gång.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP