Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderstålet

Gränslöst och sömnlöst
vakande modershjärta
återspeglar Gud

Vid tonårsstormar
åker moderstålet på
mot sveda och värk

barnets, bottendjup,
och faderns och syskonens
och björnmammans

En väv framträder
modershjärtat och barnets
evigt förbundna




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-04 04:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fint vävt.
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP