Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en demons låga





Jag lyckades utplåna allt mänskligt hopp inom mig, jag bad till mörkret att låta mig leva på lånad tid på en demons låga. Ord skulle lysa upp och slockna i min själ för att vägleda mig. Dit jag ska är glömskan, där sista ögonblicket skälver i gycklarens penseldrag och allt rinner ut i overklighet. Dallrar synen lutandes mot gryningens hägring där daggen stiger till dimma och allt klingar i ett eko av en skum tragedi. Rundgången är en svärm av änglar förklädda till nattens svarta fjärilar. Ord som aldrig sagts skulle etsas fast i himmeln. För att falla som stjärnor. Och alla önskningar skulle gå i uppfyllelse.





Fri vers av Knark VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-04 08:21



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Oj, stark beskrivning av mörkrets lockelse. Jag flyr tillbaka till Ljuset igen.
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP