Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager för lager

Den nåd man visas
när man lär känna ett barn,
lager för lager




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP