Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Du i en dröm

Jag minns dagar i solen,
smultron mot marken,
skratten som blandades med gråten,
under molnen,
som till en början var så tunga att de inte ens syntes,
mitt sinne var mörkt,
såväl under stjärnhimlen, som regnbågen,
det har lättat någonstans.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann