Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Äkta silver och stjärnfall

Du är flera andetag,
livsnödvändigt syre.

Dina tankar,
din kamp,
får sorgsna själar att våga älska i ett fallet mörker,
spindelväv och spöken, är en självklardel,
i sagor om skattkistor under regnbågen.

Vinden viskar, genom regn,
som faller tillsammans med dina redan spillda tårar,
stundtals ohörbart, bland allt bortglömt damm.

Du är äkta silver och stjärnfall,
om någon bara ville ta sig tid att lyssna,
till din sång.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-06 00:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Gud hatar silver. Varför? sa jag till sjukhusprästen. De trettio silverpenningarna, svarade han.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann