Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad finns bortom

Vad finns
bortom det
kända vad
väntar oss
vad kommer
att ske när
vi runt oss
bara ser
rester av liv
och allt
vi en gång
visste var
ej längre
finns vad
möts vi
då av när
morgonen
gryr och
ingen
fågelsång
hörs är det
mörkt
kallt och
bara tyst
eller brusar
universum
genom allt
som är kvar

Lena Cathrine Skaslien, 2 jan 2020.

Fotografiet är mitt eget




Fri vers av Lena Cathrine Skaslien
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-06 11:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, genom pandemin är vi alla påverkade av denna världsomfattande flodvåg i högre eller mindre grad. Nya tankestrategier erfordras för att bemästra den uppkomna situationen som vi än ej sett slutet på.
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Människans ändlösa frågor och känsla av att vara del av något större.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Cathrine Skaslien
Lena Cathrine Skaslien