Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom är bäst.

Jag propagerar för en sund livsstil men jag lever inte alltid som jag lär.

Jag promenera för en stund till en bil där jag färdas störta delen av min resa.

Jag Skummar igenom textilier på jakt efter något som kan tygla mig, tydligen blir det inte mer än vad man gör det till

Men jag gör mig till och gör ett försök.

Jag brukar propagera för en hunger efter frihet men jag mättar mig själv med en stund i hängmattan.

Utmattad av psykiska hinderbanor fins ingen ork att vara sund.
En ölburk och en cigarett är ett perfekt sätt att njuta lätt.

Det är lätt att ha efterrätt men det brukar inte alltid vara njutbart.
Fasten att det oftast ger det utryck för en ånger som ger ångest och leder till förbättring.

En sommar fylld av lust ger en höst fylld av fettförbränning.

Det är fett soft med glassiga dagar men jag käkar en sallad för att hålla tillbaka.

Lagom är best så det är bäst att vara lagom.




Fri vers av Kim Hettman
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-07-15 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hettman