Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstregn

Regn regn bara regn
Grått grått bara grått
Kallt kallt bara kallt
Längtar efter värme
Fryser




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-07 11:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så trist kan hösten vara. Men det kan vända till varma dagar med sol.
2020-10-07

  ULJO
Höstens sämsta sida beskriver du här.
2020-10-07

  AiA Maria den fria
Talande om livets motsatser...

Hur uppleva varmt utan kyla?

Önskar dig -varm

Tack!
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om höstens mindre trevliga sätt att vara och påverka!

2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP