Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE

Om du skulle dö

skulle jag vissna

som en blomma

 

bli jordfäst

med roten i dig

aldrig mera blomstra




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-07 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert blommar dina ord långt efter läsning.
2020-10-10

  Cikoria Blå VIP

Texten är äkta och sann.


2020-10-09

  Niliboy
Ja, vi vet nog inte hur vi skulle regera, men för en gamling är det kanske något man inte bejakar, men vem rår?
2020-10-08

  Kajan VIP
Både sorglig, vacker och trösterik upplever jag texten som. Den andas respekt för kärleken, och dess betydelse.
2020-10-08

  Feliaxel VIP
Otroligt vackert
2020-10-08

  Boel Lindell
Så djupt berör mig din text att jag blir tårögd. Det är väl den största rädslan, att mista den man älskar.
2020-10-08

  ULJO
Så växer stark kärlek
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Glädje o sorg -i ett!

Vackert!

Tack!
2020-10-07

  Rise Little One
Den sanna kärleken genom tiden...
2020-10-07

    Lena Staaf VIP
Underbart skrivet om en kärlek utan gräns.
2020-10-07

  Sparvögat VIP
Så sanna ord i kärlekens namn...
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande kärleksförklaring!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP