Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KÄRLEK FRI

 

Känn

min andedräkt värma

din nackes ensamhet

 

bort

svävar  tärande saknad

likt såpbubblor mot skyn

 

känn

min våta tunga

smeka dig ren från oro

 

bort

från dagens bleka färg

till nattens glödande åtrå

 

känn

röda läppar omsluta dig

älska hett i kärlek fri

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-12 18:00



Bookmark and Share


  Niliboy
Frihet under ansvar, de förlovade provar å gläds!
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
Svindlande erotisk text, effektivt uppbyggd.
2020-10-13

  AiA Maria den fria

Underbart !


Tack!
2020-10-13

  ULJO
Kärlek. Kärlek. Härlig text
2020-10-13

  Kajan VIP
En känsla återgiven, där människan lust är både kropp och själ, någonstans i en vardag.
2020-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken består av många delar som tillsammans bildar en helhet!

Underbar text som landar mjukt när jag läser.

2020-10-12

  SatansSon VIP
får mig att associera till steve landos texter.
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och lockande.
2020-10-12

  Feliaxel VIP
Så fantastiska rader med fantastisk känsla
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP