Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansad

Bakom två ögon
som sett mer än de önskat,
en kardborre-själ

rå men silkesmjuk
en allas bärande vägg
för stark därför skör

det är din tur nu
ömsa själ och stå fri som
en avbarrad gran

vacker för dig själv
ett stöd för ingen särskild.
Börja där nånstans.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-08 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP