Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


In between reality and fantasy ..dimensions in troll valley.. autumn nocturnal whisper its crying ..and its echo travels far......


Crawling

 


It’s crawling


It crawl in my skin


It’s consuming all my feelings..


Is it fear


Fear for falling


Falling down


Confusion an atomic reaction


It confuses me


What is reality....?


 


That you I they call..


It’s an imagination of the reality


 


It keeps crawling.................




Fri vers (Prosapoesi) av danne //
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-08 12:50



Bookmark and Share


  Androiden VIP
Skarpt!
2020-10-09

  WyS VIP
Vacker målning!
Förändringar är det som sker sekund för sekund o som är svårt att kontrollera precis som årstidsväxlingarna....




2020-10-08

  AiA Maria den fria
Motsatser...söker balans

Gillar din ”troll valley” :)

Tack!
2020-10-08

  Kaptenlöjtnant
on the borderline...Snygg målning
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //