Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings mening


Man vill så gärna veta
alltings mening – alltings mål
man fortsätter att leta
fast än mycket är fördolt.

Att finna huvudsumman
har många släkten gjort
dock har blott förundran
blivit funnit vid dess port.

Man får helt acceptera
att det finns en inre gräns
och bland många flera
förnimma hur det känns.

Det som betyder mera
är trots allt det liv
som kan och vill fördela
sitt värv till sin samtid.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm