Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför hatar inte kvinnor män mer ?






Bara ett litet litet exempel:

Vi får veta mer och mer om hur Nordkorea,
med galningen i spetsen, tillsammans med
sina "trogna" plågar alla sina landsmän,
precis såsom alla diktatorer har som yttersta/
innersta strävan.

Det man vet nu är att runt 120 000 nordkoreaner
sitter fängslade i vad som måste kallas regelrätta
koncentrationsläger och pga ibland helt vettlösa...
läs helt mänskliga misstag.

Därutöver råder ett kvinnohat som kan ta sig
uttryck i att en vakt/soldat får en ovillkorlig
order om att modern, som just blivit förlöst på
sitt första barn, som hon dessutom fått kämpa
för att få, ska dränka det här och nu framför
allas församlades ögon.

Och så sker. Hon dränker det nyfödda barnet.

Det här sker i ett sk kommunistiskt land
där man borde lära sig att hålla ihop.

Men som så många gånger tidigare i historien har
kommunismen visat sig vara lika ovärdig en
människa som fascismen/nazismen.

-ismer som så många gånger tidigare i historien
har visat sig vara lika ovärdiga en människa
som vad som helst vad -ismer heter.

Ordet mänsklighet låter så vackert.
Som att "vi är en familj", "vi håller ihop".

Verkligheten är en annan.

Är det indiska män som hatar kvinnor mest ?
Amerikanska kanske ?
Danska ?

Löjlig fråga.
Män hatar kvinnor.

Och jag undrar varför kvinnor inte hatar oss män
mycket mer ?

Är det bara för att annars får de inga barn...

Freuds galna tanke om kvinnans penisavund
är svår att skaka av sig....en avundsjuka som
bara kan "botas" med att skaffa ett barn.
"MITT barn".

Vad mannens avundsjuka är vet vi alla:

KVINNANS förmåga att föda liv.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-09 16:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja vad är vad....kanske är det för att det ligger i kvinnans natur att vårda och frigöra negativa känslor genom talet.
Utifrån den tanken kanske hatet minskar....
2020-10-19

    ej medlem längre
inte lustigt att människan "fann" religionen
(Hur f skulle man annars stå ut?)
2020-10-11

  AiA Maria den fria
En ”ödesmättad” fråga

Vad kärlek är


En till

Vad hindrar oss från att leva i frågan

Vad skulle kärleken göra nu ?



2020-10-10

    Khayyam
Steve Lando i förklädnad!
2020-10-10

  Gunnar Hilén VIP
Vad är skillnaden ?
2020-10-09

  AiA Maria den fria
Älska är ett

Kärlek ett annat

val att göra
2020-10-09

  Gunnar Hilén VIP
Man kan inte älska en som sviker och vill döda en. Det är inget val. Det är en mänsklig reflex för att beskydda avkomma och andra man håller kär. Det är inget man väljer. Ingen intellektuell fråga. Alla vill kärlek. Få är de som får den.
2020-10-09

  AiA Maria den fria


Varför väljer vi hat istället för kärlek!

Rädsla kräver makt och offer

Kärlek släpper fri



Tack!




2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP