Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens tystnad

skogen doftar av
mossa
regn

jag älskar det här
bland alla dessa
träd

en känsla av
tillhörighet

vilar här

röda löv
omger mina fötter
på den långa stig

som mig
varsomhelst
bär

regnet
får mina
lockar
att
blomma ut

täckningen
tar här slut

och
tystnaden
som vilar i vinden

blir min

astmosfär

M.G.




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-09 17:27



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så bra beskrivet att det känns som jag upplever din promenad jag bor i skogen på hösten nära inpå och plockar svamp när jag är fri som jag är i skogen bra skrivet Bravo !!!
2020-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Läsaren kan följa din skogspromenad.
Bra berättat med fin
känsla för skogen
2020-10-14

    ej medlem längre

Fint och känlofylt skrivet om
vår delade vän, vid namn kallad
sökandet.

Tack
2020-10-11

    ej medlem längre
En rofylld vandring i skogens helande landskap,där tillvaron landar i tystnad. Fint så.
2020-10-11

  Seasons VIP
Vackert, mystiskt och fridfullt...bra!
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader