Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte vet så har du aldrig trott


Stort smått större

Jag är
Jag är
Jag är
Bräcklig
Skör
Ambivalent inför
Livet
Livet
Livet




Övriga genrer av Loindra
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra