Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


minns dig


Alltid

Du somnade från världen
Från allt Du lämna kvar
Finns inte många av oss
som inte visste vem Du var
Din röst berörde som endast få
kan göra
Du levde
Du dog
men kan ännu beröra
med det liv som lever än




Övriga genrer av Loindra
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra