Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till slut dog han och alla var där


den döden, var tillsammans med livet, en lång trägen sträcka





så skönt för en själ
att lyfta
genom
en sådan himmel












Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP