Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många frågor söker svar


Så många frågor söker svar
under människans jordefärd
alla varför har en boning
– dock kan inte alla ses
det som synes riktigt är
att det goda bära fram,
som evighetens rikslikare
bör gott med gott belönas.




Fri vers av Roland Holm
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-11 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm