Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Orden jag aldrig sa
Finns de kvar?
Någonstans
Svävar fritt ovanför molnen

Och tankarna jag inte vågade uttrycka
Kanske har universum tagit de som sina
Väntar på återkomsten av mod

Känslorna jag kände
Men inte visade
Min död kommer ta dem i sin famn
Välkomna dem hem igen




Fri vers (Fri form) av inal9
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-11 15:29



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2020-10-11

    All my ghosts
Det har sagts om poeten Sonja Åkesson att hon "skriver med absolut gehör och en språklig fulländning", skulle säga samma sak om denna dikt/diktare.

2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

inal9
inal9