Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Text i repris från 2008


Tacksägelse

Skördetid

Vackert för ögat

Tacksägelse

Sång för själen

”Mitt i tiden vandrar
en skara på vägen
fram”

Predikan om
meningen med livet

Kanske att leva nu
och här

Inte då eller sen

Nattvard, delande av gåvor
Hon som inte orkar gå
får bröd och vin i bänken

Stilla sång en gång till

”I will go, I shall go to
see what the end´s
going to bee.”

Förtätat

Du är här

Ber

Låt min själ
komma till mognad
innan skördetid

 

© Eva Langrath 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-11 17:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Rofylld och välljudande är din dikt!
2020-10-15

  siv birgitta.a. VIP
tack bra skrivit
2020-10-13

  ULJO
Skördefest istället för dem som inte blev på Öland
2020-10-12

  Nils-Robert
Fint tecknat om djupet inom oss.
2020-10-11

  Eva Helene VIP
Tål att påminnas om, inte minst i dessa tider. Fint, tack!
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP