Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så älskad


Framför allt

Min livsväg är lång
halvvägs har jag gått
Gud Du har sett mig
hur jag än har mått
Du har sett när jag småler
sådär i smyg
och Du har sett mina felsteg
och rackartyg
Du har sett mina tårar
min skam och min skuld
Alltid har Du varit min klippa och sköld
mot det onda i världen




Övriga genrer av Loindra
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-11 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra