Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordens makt


Kylskåpspoesi

Bokstäver bildar ord.
Ord blir meningar.
Meningar skapar text.

Berättelser.
Essayer.
Poesi.
Lyrik.
Brev och mejl.


Vem dikterar meddelandena som sjunger om nätterna?

Vem tänker tankarna som blir till sanningar eller fantasier?

Vem anslår takten?

Vem manar fram lusten till orden?

Ord, sagda eller skrivna,
kan sticka som nålarna i mormors fina broderade nåldyna
eller smeka ljuvt som höstens klara vind.

Ordskatt.














Fri vers av Pillan på Näset
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-16 15:23



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ord är viktiga
2020-10-22

  Lottie Ålhed VIP
Vacker dikt med fint avslut. Ordskatt. Applåd!.
2020-10-19

  Maria Sundelin VIP
Intressant
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Pillan på Näset
Pillan på Näset