Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pasodoblemannen

 

En, två, tre, fyra

han för jag följer

det snurrar runt

i eldig dans

 

Pasodoblemannen med sin röda cape

och händer stora som en ocean runt min midja

eldig, förförande, het

Hans andedräkt så nära tänder lågor i mig

jag far över golvet i starka armar

vågorna sköljer in han rusar mitt sinn

fötterna svävar ovanför den fasta marken

 

Pasodoble

vilken yra

vilken dans

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-12 11:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket energiskt bra skrivet! Rycka med i dansen pasodoble!
2020-10-15

  ULJO
Pasobodle en eldig dans med karaktär

2020-10-12

  Annie b'larsson VIP
Jag kan bara tala om vad som är en eldig man för mig. Det är mannen som är en vän, mannen som aldrig sviker, som inte är en fegis, som inte pratar illa om mig, som alltid håller mig högt och försvarar mig. Mannen som kanske älskar mig, men framför allt, är min vän.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP