Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar

Fåglar
gömmer sig bland grenarna

de svävar i
solnedgången

jag kan inte annat än
att beundra

friheten i
deras vingar

tänk om
jag fick sväva där

bland molnen

bort från de tankar
känslor
som i mig
krigar

grusvägen blir
tre timmar lång

jag vill stanna här
i solnedången

bara

i mina nerdränkta
skor

det är det närmaste
jag kommer
till att flyga

fritt

bland molnen




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-13 11:00



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
håller med .fågelkvitter tog mig tillbacka till livet . när min ena son dog .var nere i avgrunden . tog mig tillbaka av deras kvitter
2020-10-13

  Kajan VIP
Föder en längtan, tänk om... man kunde. Fin dikt om önskan om frihet.
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader