Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hade ett facit varit guld värt


Facit/2

 

Famntag, nycklar 

och värderingar att fostra

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-14 23:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att påverka sig själv eller någpn annan?
2020-10-15

  Nils-Robert
Rader som sätter fantasin i rörelse.
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP