Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornado

Liten och rädd.
Fast, i en oändlig spiral.
Det slits och rycker.
Jag långt in, trycker.

Mörker och vind.
Ögonen slutna.
Nu skall ni allt få se.
Vad ett liv utan mening kan ge.

Toppen på ett berg.
Ett tungt andetag in.
Fascinerad och tittar ner.
Kanske, att jag nu också ler.




Bunden vers av SaraSt
Läst 59 gånger
Publicerad 2020-10-15 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt