Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkten

Ibland är livet svårt.
Ja, faktiskt riktigt hårt.

Ibland är livet bra.
Allt, man någonsin velat ha.

Faktum är att ibland är det mer än väl.
Att i horisonten blicka, helt utan skäl.

Frågan vad meningen med allt är.
Finnes alltid svar, just precis här.




Fri vers av SaraSt
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt