Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid udda

Sara är mitt namn.
Lyckas inte ro i land.
Kusten försvann.
Smärtan vann.

Synen är grumlig.
Handen är fumlig.
Tanken är kort.
Fast, i mitt fort.

Dagarna går.
Badar i sår.
Liten och rädd.
Vill inte bli sedd.

Jag är ingenting att se.
Och har ingenting att ge.
Allt jag gör blir fel.
Aldrig blir jag helt hel.




Bunden vers av SaraSt
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-03 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt