Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att längta

Att känna kan kännas fint ibland.
Särskilt, när jag håller din hand.

Även, när stress och oro river.
Blommar kärlek, med sin iver.

Oförmögen att fysiskt omfamna.
Tillbaka i minnen, istället hamna.

I saknad växer längtan.
Värt, varenda väntan.




Fri vers av SaraSt
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-07-04 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt