Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag till

Andas in, andas ut.
När skall livet ta slut?
Hoppa upp, hoppa ner.
Snälla, jag vill inte mer.

Jag tänkte, men nu skall jag le.
Så att jag er allt, kan ge.
Men det är inte så lätt.
När jag bara trampar snett.

Dag blir till natt.
Det är jag, och min katt.
Hela kroppen krampar.
Fast och stampar.

Jag ger det en dag till.
Tacksamhet och lite till.
Trots att jag egentligen inte vill.
Kan jag inte bara sitta still.




Bunden vers av SaraSt
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt