Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta paus

I storstan finns många som bara babblar på.
Dom lyssnar ju inte in andra
är bara helt upptagna av att själva ta plats.
Såna kallas ibland energitjuvar
å såna ska jag akta mig för!

Jag bör säga ifrån på en gång!
"Du pratar för mycket!"

I mitt liv handlar mycket om att säga ifrån!
Då ska jag klara mig!

Alla kvinnor -- gå samman -- säg ifrån!













Prosa av bohemen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 20:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Upp flyga orden tanken stilla står.
Hamlet
2020-10-18

  bibbi ahrnstedt
Bravo!
2020-10-18

  Solstrale VIP
Ja det är viktigt att säga ifrån!
Med fyra barn och sju barnbarn måste man både kunna säga ifrån, och kunna lära dem alla konsten! Tackar för dina rader så kloka! :)
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP