Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beständighet

Jag har ingen annan
Än mig att ge
Min kärlek
Det enda med total
Beständighet




Fri vers av KOHL
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-10-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KOHL