Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snuvade kuvade

 

Folk i riskgrupp
isolerade året ut
anticoronatrupp
synat tester akut

hört allt triggats
av Guoanbuaina
ful farsot riggats 
ur made in China


sanning eller båg
vi matas med rön
statsepedemiolog
för mödan får lön

dock Covid-19 bär
farmakologiteknik
av vaccin fin affär
i läkemedelsfabrik

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-19 08:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Perfektion! :)
2020-11-24

  Öknens Ros VIP
Snyggt ordat och rimmat om denna osynliga (för blotta ögat) gäckande fiende.
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Nu sprids konspirationsteorier som en farsot.
Oron växer till en ängslan: Vem kan man lita på?
2020-10-19

  överlevaren VIP
Ja Corona har ställt allt på sin spets....

2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP