Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wish

Light
like
a summer
evening

Your kiss
in my
dreams

We join
hands
in the sky

The Sun
is our
shield

Our
hearts
have
no limits







Fri vers av Seasons VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP