Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi


tystnad

Fina läppar
vackra bröst
Ditt hår är mjukt
och din röst
när orden är ömma och lena
Masserar dina fötter
din rygg och sedan bena
vi pratar
tjuter
skrattar
njuter
hud mot hud
Lyssnar efter ljud
i tystnad




Övriga genrer av Loindra
Läst 68 gånger
Publicerad 2020-10-17 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra