Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om vi vill


igen

som en glass som smälter i solen
som ett svalkande bad
i poolen
Slickar
om vi klickar
Värme
Trosor
BH
Rosor
Choklad och kex
och allt som sker efter sex
innan vi gör det igen




Övriga genrer av Loindra
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-10-17 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra