Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilkrypto

 

Vilken härlig gammal bil
köpt den för att Impa la?
Ja, den är ju Chev rå å le

blir det en Volvo i vinter?
korrekt, i poäng får Du ett 
lägg nu på en Rem-Johan

jo nu blir jag sen till Fia T
ok, far nu som Bonne ville
traktor pulling inte Gråll e

eh, er bäbis verkar hungrig
ty Saab la larm i er Son ett
mamma kom och Ama zon


 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-17 21:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Haha bara så fyndigt tråcklat Bodingen! ;)
2020-10-18

    Lena Staaf VIP
Här gasas det på hejvilt i härliga ordlekar på autostradan!
2020-10-18

  överlevaren VIP
Rätta takter....
2020-10-17

    Tommy M
Billika poänger!
2020-10-17

  danne //
Varför int lite Audi o som går att tona upp som ner ...dock är min mer en fågel en Rödhake

Snyggt dikt Bodingen
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP