Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvagad och klar


På krönta vingar jag svävar
här uti fantasins värld
ord utav vällust förnimmer
en glädje som fästet ej bär.

Det är skönt att få drömma
känslors juveler blir svar
tänk att en gång få uppleva
jorden som tvagad och klar.

Vår vandring rymmer så mycket
vi känner ej alla dess käll
men när drömmarnas vingar lyfter
blir tillvaron önskad och säll.

Som en blomma om våren berikar
kan dagen som blomman slå ut
glömd är den oro som smärtat
och allt får sitt lyckliga slut.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 09:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint diktat, med värme.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm