Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnors tänk och handling...


MATRIARKER!

Matriarker världen runt blir alltmer
i ledande ställning - Nya Zeeland nu
senast förutom Tyskland och Norden
fler kommer sannolikt. En ny ordning
utan krig, svält och elände.
Vem blir den nya ledaren i Vitryssland,
Ryssland och USA?
Önska är fritt!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-10-18 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje