Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porrskadade manliga poeter




Det kommer SOS från håll och kanter
om att många kvinnliga poeter får höra
vad deras "våta fittor" ska användas till
och hur de ska "knullas" av "världens största kukar".

Som en högst "medelmåttig kuk" med "kontrollerbar
kåthet"
ber jag om att få samla mina manliga medpoeter
till ett upprop om att skärpa till oss
och rikta in oss på att skriva
i stället för att porra
och försöka att enfaldigt göra våra kvinnliga medpoeter
till "knullberedda fittor".

Om man tänder på en poet/skribent
på annat sätt än ett litterärt
så går det nog väldigt bra att inleda ett utbyte
i det privata kommentatorsfältet och fråga
om det finns intresse för annan kommunikation
än det lyriska.

Jag är ingen oskyldig ängel. Änglar brukar inte vara
oskyldiga.
Jag har skrivit porriga texter som jag ibland suddat ut
men ibland behållit.

När jag nån enstaka gång privat kommit för nära
med "smaskiga uttryck" och "knulliga vändningar"...och fått bakläxa
så har jag bett om ursäkt och slutat med dumheterna.

När tanken om gemensam respekt slagit rot på riktigt
får man nära på skrämselhicka över vad man skrivit.

Är man porrskadad idag 2020 ?

Som sagt, jag är inte helt oskyldig men det kanske är det
som nu gör det möjligt för mig att ropa STOPP
till karlar som gått och går över gränsen UTAN
att kvinnan bett om det.

De kåta orden har sin funktion. Men var sak
har sin plats och tid.

Låt oss starta en god rörelse på poeter
där vi visar empati, förståelse, respekt och kärlek
till våra medsystrar. OCH oss själva
som de kåtbockar vi stundom kan vara.

Jag troooooor inte vi själva skulle vilja bli
objektifierade till enbart "sugbara ståkukar".






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-18 16:06



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Mejla mig namn på arslena
2020-10-18

  flygia
Jag undrar om tjatiga obsceniteter riktade till ointresserade kvinnor är ett slags kompensatoriskt beteende för avsaknad av äkta kättja.
Drömmen om att vara den ständigt redo, gränslöst potente, oövervinnlige...
Medan i själva verket en del 20-åringar idag måste äta Viagra och ha skallen full av porrfilmsnuttar för att kunna ha sex?
Kanske dags att se över sina konsumtionsvanor?


Skriv gärna lite bra erotiska dikter här istället, förresten - alla som är hugade!
2020-10-18

    Lena Staaf VIP
Bra sagt! Skämskudde till alla förnedrare och stöd till alla utsatta!
2020-10-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Finland legaliserar pedofili. där du som är barnpsykolog måste ha ett prioriterad ordkonst./ vänliga hälsningar & till din finska familj.


https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2320853

2020-10-18

  AiA Maria den fria
Från mitt hjärta-TACK
för visad tydlighet och medmänsklighet!

Förståelse
Respekt
Empati
Kärlek

Gunnar, you nailed it !!!


2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP