Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tittar sig över axeln

Hon tittar sig över axeln
Där hon springer för sitt liv

Efter henne rusar han
Med blicken mot målet

Målet är hon

Han ska ta henne

När hon tittar sig över axeln
Drabbas hon av chock

Kroppen lägger av
Den bara faller ihop

Hon kan inte röra sig där hon ligger
På stentrappan bara några meter bort
Till civilisation

Snälla, ställ dig upp

Han kommer ifatt
Griper henne tag

Drar henne med sig till bilen
Ett lätt offer

Ensam tjej med en kropp som lagt av

Mitt i allt
En kär vän vandrar på vägen och skriker hennes namn

Springer, när han inser vad hon håller på att utsättas för

Skriker släpp henne
Låt henne va!

Mannen kastar sig i bilen
Gasar iväg med en väldig fart

Flickan, på marken hon ligger kvar
Blir omfamnad av sin vän
En trygghet hon börjar känna av

Tack, älskade du
Att du räddade mig

Tack, älskade du
För ditt mod att dra mig till dig

Flickan, med traumatiseringen kvar
Räddad, kvar i livet

Med hemska minnen i svar

Hon andas
Hon tänker
I tiden som går

Att utan min vän
Vart skulle jag tagit vägen
Den sommarkväll
Då hon blev jagad
Sprang för livet
Tills kroppen la av

Vart skulle jag tagit vägen
Utan dig, där och då?

S.L.M.S 2020 copyright




Fri vers av SaraLMaria
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria