Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i mitt mörka rum

Där i mitt mörka rum
Långt inne i mig
Existerar mitt mörka rum
Där har jag stängt in allt som varit jobbigt

Jag har låst med så många nycklar
Jag har sedan kastat iväg nycklarna
Så att mitt mörka rum skall förbli låst

Men endock
Så öppnas dörren ibland
Ty då alla jobbiga känslor om mig själv skaver
Jag gråter
Jag skriker
Jag skakar
Jag HATAR

jag hatar den film som spelas upp
Om och om igen
Den film jag var med i
För många många år sedan

Det är en film jag försökt förtränga
Det är en film som många gånger fått mig att tvivla
Tvivla på om jag orkar
Orkar leva kvar

Jag har varit så trasig
Tills jag kom på att jag stänger in allt detta
Långt där inne
I mitt mörka rum

Det är det ingen annan som vet om
Jag har lärt mig vad som får dörren att öppnas
Det är en ständig kamp i mig själv
Jag på riktigt hatar allt som hänt
Hatar mina minnen
De jag förträngt

Hur kan en sådan ondska
Existerar i människor
Människor som övertygar en om sin förälskelse

Att jag
Blåögd
Lättlurad
Vilsen i tillvaron
Gått på alla ord
Stått ut med dessa handlingar
Som brutit mig itu
Krossat varenda gnutta självkänsla
Och jag på riktigt
Hatar mig själv

Men i mitt mörka rum
Där lever allt kvar

Och nycklarna jag kastat ut på öppet hav
Ibland återuppstår

Jag gråter
Jag skakar
Jag skriker
Jag hatar

Jag vaggar fram och tillbaka
Försöker finna trygghet
Som bebisen vaggas i dess vagn

Trygg, somnar i en kärleks famn

Vart var min faders stöttande hand
Vart var min moders trygga hamn

En vilsen flicka i en stor värld
Sökte trygghet
Men blev tagen av vargar
Levde i en destruktiv värld
Dagar ut och dagar in
Fick hon veta att äcklig var hon
Absolut inte fin

Du måste göra som jag säger
Annars duger du inte till
Usch vad du är äcklig
Att du ens finns till!

I mörka rummet
Hemska minnen som bor
Hon lever idag ett fint liv

Men som sagt
Ibland öppnas dörren
Och dessa stulna år spelas upp
Från min mörka vrå

S.S 2022




Fri vers av SaraLMaria
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-10 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria