Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

 

 

så härligt vara fri

trots pågående epidemi

lever ut min lust och längtan

går med ständig förväntan

 

bestämmer själv var, när, hur

mannen förvandlas till en tjur

att tämjas till en spinnande katt

det blir en särdeles het natt

 

tänk jag aldrig förut förstått

vilken makt, haft för brått

borde stannat upp och insett

istället för att bli  kokett

 

jag finns till för min egen skull

bestämmer när jag vill ha ett knull

bestämmer själv vilka ord jag väljer

tro inte att jag allting sväljer

 

vissa gillar inte den ton jag använder

och jag står inte här och tvår händer

jag är stolt och jag är fri

trots att det är en epidemi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-19 13:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stolt och fri
hänger fortfarande i
trots epidemi
2020-10-20

    Lena Staaf VIP
Det går an att klara epidemin om man har någon att leva med. Värre för dem som inte har det.
2020-10-19

  Bodingen VIP
"bestämmer själv var, när, hur
mannen förvandlas till en tjur"
psst...du glömmer samtyckeslagen, aktare' he
2020-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om KRIS, kvinnans rätt i sexlivet!
2020-10-19

  AiA Maria den fria
WOW !

Underbart!

Låt oss byta ut en epidemi till en annan

”Stolt o fri” i kärlekens namn


Tack!
2020-10-19

  överlevaren VIP
Härligt med frihet....
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP